Na twee jaar afwezigheid staat voor 13 februari 2025 de International Bike & hike Tourism Conference weer gepland. Dit is voorafgaand aan de Fiets en Wandelbeurs Utrecht van 14-16 februari. Voor professionals, betrokken bij de ontwikkeling en promotie van routenetwerken en routes een perfecte gelegenheid om kennis uit te wisselen. Ook Fietsplatform verzorgt een sessie.

De jubilea van de Nederlandse routenetwerken – fietsroutenetwerk 25 jaar en wandelnetwerk 20 jaar – vormen inspiratie voor het thema.

‘Hoe kun je routenetwerken en routes inzetten voor de promotie van een regio en daarmee bezoekers een duurzame en actieve vakantiebeleving aanbieden?’ 

De International Bike & hike Tourism Conference biedt een gevarieerd dagprogramma, van 9 tot 17 uur. Naast een keynote-spreker en een paneldiscussie, zijn er diverse break-out sessies van professionals uit binnen- en buitenland. Ook Fietsplatform directeur Eric Nijland verzorgt een sessie, en wel over onze advisering bij de uitrol van fietsknooppunten door de jaren heen.

Vergelijkbare berichten